Blinderen van ramen 

Bij Jules’Reclame kunt u ook terecht voor het tinten van de ramen. Aangezien wij een totaal product willen aanbieden behoort het tinten zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn er meerdere redenen om voor een luxe tint te gaan.

Privacy                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Door een mooie windowtint is het moeilijk om nog in de wagen te kunnen kijken waardoor de interesse voor diefstal afneemt.

UV bescherming                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Aangezien de folie beschermd tegen uw-straling blijft het interieur langer mooi. Denk maar aan de wagens waarvan het interieur  en de hoedenplank geel of dof uitslaat.

Zon-/warmtewering                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Naast uw-straling komt er ook de nodige warmte straling mee, d.m.v. het tinten van de ramen blijft ook deze straling buiten waardoor het aangenamer blijft in de auto.

Veiligheid                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Wegens de speciale tint folie blijft het glas in de folie plakken bij een ongeval, waardoor de kans zeer klein is dat je getroffen wordt door rondvliegende splinters.

Uitstraling                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Uiteraard ook een zeer belangrijke factoor. De auto ziet er met getinte ramen er veel mooier uit. Uiteraard, het oog wilt ook wat.

Wilt u meer informatie? Klik om te bellen!